Bekijk meer van Lilytime in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Lilytime in onze winkel in Veenendaal

De collectie van Lilytime biedt unieke kleding met diverse kleuren en roklengtes. Hierdoor is het ook goed te combineren met kleding van andere merken. Mode van Lilytime is onderscheidend in ontwerp, uitstraling en detaillering. Het resultaat van jarenlange ervaring in styling en verkoop. Alleen verkrijgbaar bij exclusieve verkooppunten in Nederland en daar horen wij ook bij!

Deze beelden geven een impressie van dit merk, bekijk de collectie van Lilytime in onze winkel in Veenendaal.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!


Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Lilytime

Classy

De collectie van Lilytime is eigentijds klassiek
Meer mode inspiratie opdoen...

Modieus

Ontdek Lilytime, hét modemerk dat staat voor modieuze ontwerpen, fijne stoffen en veel oog voor detaillering en pasvorm. In iedere jurk, rok, top of blazer voel je jarenlange ervaring van de modeontwerpers en stylistes. Lilytime is uitsluitend verkrijgbaar bij in een geselecteerd aantal verkooppunten in Nederland, waaronder dus Speksnijder Mode. Het is niet te koop in webwinkels want we houden het exclusief… voor u!


damesmodeadviseur

Bea Wouters

Lilytime ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal