Bekijk meer van Moq in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Moq in onze winkel in Veenendaal

MOQ is in 2000 opgericht door de Nederlandse ontwerpster Monique van den Broek-van den Hout. Daarvoor was zij reeds 25 jaar actief in de modebranche. In eerste instantie richtte zij zich primair op vrouwen van 40 jaar en ouder met Noord-Europese maten. Door levering in de maten 34 t/m 52 en alle tussenmaten blijkt de kleding echter ruimschoots aan te spreken in alle leeftijdscategorieën. Klik op de foto's en bekijk de collectie van Moq!


Deze foto's geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels.

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Moq

Mode van hoog niveau

Hoogwaardige kwaliteiten kenmerken de collecties van Moq
Meer mode inspiratie opdoen...

Exclusief ontwerp

MOQ ontwerpt, vervaardigt en levert de kleding het hele jaar door aan haar klanten: modewinkels van kwalitatief hoog niveau.Het doel van de onderneming is om mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding te vervaardigen. Met een comfortabele pasvorm, die de mooie lijnen accentueert en de mindere camoufleert. Kleding waarin de stem van de klant wordt vertaald en zij zich prettiger voelt. Mooie exclusieve stoffen van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel meervoudig gebruik en betaalbaarheid vormen de basis voor de collecties. Hierbij worden steeds meer van de toegepaste stoffen door MOQ zelf ontworpen.

damesmodeadviseur

Petra van Schoonhoven

Moq ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal