Kom de collectie bekijken in onze winkel in Veenendaal

Kom de collectie bekijken in onze winkel in Veenendaal

Denkt u aan strijkvrije overhemden? Denk dan aan Olymp. Jaarlijks vernieuwende collecties overhemden in diverse pasvormen en eigentijdse kleuren! Gemakkelijk én modern! Maar ook in klassiek wit een prima shirt. De Level 5 collectie bied een uiterst slanke lijn shirts in hippe prints en moderne ontwerpen, ook een aanrader!


Plan je bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Olymp

Gemak dient de mens

“Heeft u een hekel aan strijken? Dan zijn de overhemden van Olymp een uitkomst!”
Meer mode inspiratie opdoen...

Compromisloze kwaliteit

Olymp is een bijzonder merk uit Duitsland met één van de grootste collecties overhemden ter wereld. "Olymp overhemden” zijn verkrijgbaar in alle pasvormen: Olymp Luxor Modern Fit, Olymp Luxor Comfort Fit, Olymp Tendenz Regular Fit, Olymp Level 5 Five (slim fit) en Olymp No 6 Six (super getailleerd). De shirts van Olymp staan voor compromisloze kwaliteit en zijn strijkvrij. Mannen in een overhemd van OLYMP zijn succesvol en hechten waarde aan mooie en modieuze overhemden voor elke gelegenheid.

Eugen Bezner startte de onderneming toen hij terugkwam uit gevangenschap. Hij had slechts zes werknemers die zetelden in de wasruimte van zijn huis. In eerste instantie werd voor het maken van de Olymp kleding bestaande militaire materialen gebruikt, zoals parachutes. De verkoop van de gemaakte kleding nam rap toe en snel had het bedrijf geld om uit te breiden. Met dat de verkoop toe nam, nam ook het aantal werknemers toe, voornamelijk naaisters, en al snel werd de eerste productievestiging van Olymp in Großingersheim (Kreis Ludwigsburg) betrokken en voortdurend uitgebreid. Na de plotselinge dood van Eugen werd zijn zoon Ebenhard op 25-jarige leeftijd directeur van een inmiddels middelgroot bedrijf. Op zijn plek kwam de zoon van Ebenhard (de kleinzoon van Eugen), Mark Bezner (geboren in 1963) in 1990 voor het bedrijf werken. Onder de bevlogenheid van Ebenhard en Mark groeide het bedrijf snel. In 2010 werd Mark officieel CEO en zetelt Ebenhard alleen nog in de Raad van Advies. Dit maakt Olymp een echt familiebedrijf. Het bedrijf is nog steeds in handen is van de familie Bezner.


herenmodeadviseur

Anne-Marie Plug

Olymp ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal