Bekijk meer van Pierre Cardin in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Pierre Cardin in onze winkel in Veenendaal

Pierre Cardin is voor veel modieuze mannen favoriet wanneer het aankomt op broeken. Het merk is vernoemd naar de designer: de Fransman Pierre Cardin. Met al meer dan 50 jaar ervaring in kledingontwerp is Pierre een absolute professional als het gaat om herenmode. Wij verkopen alleen, jeans en broeken van Pierre Cardin!

De foto's op deze pagina zijn een impressie van de collectie, check de collectie in onze winkel in Veenendaal

Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Pierre Cardin

Klasse

De broeken van Pierre Cardin zijn eigentijds, stijlvol en dragen klassen uit, ook de jacks zijn fantastisch
Meer mode inspiratie opdoen...

Perfecte pasvorm

Pierre Cardin jeans staan dan ook sinds de launch van het merk in 1960 bekend om de perfecte en consistente pasvorm. De kleding van het merk is eigentijds, stijlvol en straalt klasse uit. Hierdoor kunt u de Pierre Cardin herenbroeken voor iedere gelegenheid dragen. Ook bij Speksnijder Mode in Bergambacht en Veenendaal zijn we fan van dit mooie herenmerk, daarom vindt u een uitgebreid assortiment Pierre Cardin broeken voor heren in onze winkels. Daarnaast hebben we prachtige jacks van Pierre Cardin op vooraad. Advies over een maat of pasvorm nodig? Wij helpen u graag!
herenmodeadviseur

Nico van Schothorst:

Pierre Cardin ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

herenmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal