Bekijk meer van Reset in onze winkel in Veenendaal

Bekijk meer van Reset in onze winkel in Veenendaal

Reset is een Nederlands merk dat dames jassen -en ook heren jassen- maakt van een hoge kwaliteit. De jassen combineren kwaliteit met comfort en luxe. De jassen worden ontworpen in een brede collectie met verschillende motieven, materialen, afwerkingen en details. Dat maakt het merk veelzijdig, waardoor het veel fans kent.

Plan uw bezoek aan onze winkel, maak een afspraak!

Reset

Lekker Hollands

Helemaal toegespitst op de wens van de Hollandse vrouw
Meer mode inspiratie opdoen...

Buitenkleding specialist

Reset is een echte buitenkleding specialist met een geavanceerde jassen collectie. De Reset collectie biedt een jas voor iedere gelegenheid met de perfecte balans tussen comfort, verfijning, draagbaarheid en kwaliteit. Een populair item in de damesjassen collectie is de Reset trenchcoat. Een perfecte jas die heerlijk draagt en geschikt is voor bijna iedere gelegenheid. Je kan er netjes mee voor de dag komen op je werk, maar ook tijdens een dagje winkelen draagt een Reset damesjas heerlijk. De producten zijn modieus en zorgen voor veel draagcomfort. Door de ruime keuze in stijl en maat is er voor ieder wat wils te vinden in de collectie. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is waar het jassenmerk bekend om staat.


damesmodeadviseur

Linda Mesman

Reset ontdekken...

Dat doe ik graag samen met u.
Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

damesmodeadviseur

Speksnijder Veenendaal